Quality Assurance Officer (m/v)

Vemedia Manufacturing BV in Diemen produceert al meer dan 70 jaar geneesmiddelen en voedingssupplementen. Binnen deze organisatie neemt de afdeling Quality Assurance een centrale plaats in met betrekking tot het bewaken van de kwaliteit van het totale productie- en verpakkingsproces. Wij zijn een groeiend farmaceutisch bedrijf met gezamenlijk meer dan 150 medewerkers. Onze eigen productie levert diverse bekende geneesmiddelen voor zowel de binnenlandse als buitenlandse markt. Het huidige productenpakket bestaat onder meer uit pijnstillers,  ontsmettingsmiddelen, laxeermiddelen, vitamine preparaten en rustgevende producten.

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op korte termijn op zoek naar een fulltime:

Quality Assurance Officer (m/v)

Je zorgt voor een doelmatige uitvoering van de werkzaamheden op de afdeling Quality Assurance. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn hierbij:

  • Controleren op naleving van de internationale regelgeving met betrekking tot geneesmiddelen (GMP en GDP), voedingssupplementen (HACCP) en medische hulpmiddelen (ISO13485) binnen de processen en procedures van onze organisatie.
  • beoordeling en afhandeling van de productie-, verpakkingsprotocollen en afwijkingsrapporten
  • zorgdragen voor een vlotte en goede afhandeling van de productie- opstart door het uitvoeren van tijdige en juiste kwaliteitscontroles, line clearance, ingangscontroles, controle van afgewogen charges en grondstoffen
  • leveranciers kwalificeren middels vragenlijsten en audits by mail
  • product specificaties opstellen van inkoopproducten

Verder zoek je door je proactieve houding naar oorzaken bij afwijkingen, draag je oplossingen aan en zorg je voor een optimale samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

  • Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met minimaal een MBO4+ opleiding (bijvoorbeeld levensmiddelentechnologie of laboratorium)
  • Kennis en ervaring (minimaal 3 jaar) met HACCP in de farmaceutische en/of voedingsmiddelenbranche
  • Bekendheid met GMP, HACCP en GDP is een grote pré.
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband. Je bent accuraat en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Voor de vacature geldt dat er sprake is van een zelfstandige functie in een klein team van enthousiaste medewerkers. Collegialiteit en een goede sfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

Geboden wordt een goed salaris overeenkomstig met de zwaarte van de functie en de mate van ervaring en daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot de vacature kunt u contact op nemen met de Manager Quality Assurance en QP: Dhr. Laurens de Vries; telefoon: 020-5198300.

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze functie dan verzoeken wij u uw motivatiebrief met CV te mailen naar hr@vemedia.nl